Boutique Hotel De Smulpot Den Burg Texel

De hotelkamers van Boutique Hotel De Smulpot

Boutique Hotel De Smulpot heeft 7 moderne luxe hotelkamers. De kamers hebben allemaal een 2-persoonsboxspringbed met een lengte van 2.10 meter. De grote donzen dekbed zorgt ervoor dat je heerlijk slaapt.

In de kamer staat een bureau met luxe stoelen. Voor koffie en thee hoef je niet je hotelkamer uit, want de kamers zijn voorzien van een Illy Espressomachine met theefunctie. Ook een koelkastje gevuld met mineraalwater en flesje chardonnay ontbreekt niet.

Televisie kijken op je kamer kan ook. De kamers beschikken over een HD LED flatscreen met digitale kabeltv. Je laptop berg je op in een brede kluis op de kamer. Je beschikt over gratis WiFi.

De badkamer heeft en grote inloopdouche met regendouche. Fluffy Badjassen zijn ook aanwezig.

Faciliteiten Boutique Hotel De Smulpot

Boutique Hotel De Smulpot heeft een eigen lunch- en dinercafé met terras. Ook is er een ontbijtservice. Voor gasten van het hotel wordt iedere morgen een ontbijt geserveerd. De kamerprijs is inclusief ontbijt. Het ontbijt begint om 09:00 uur en blijft staan tot 10:30 uur. Er worden vers gebakken broodjes geserveerd en alles staat al op tafel. Geen buffet, dus heerlijk samen aan tafel eten. Koffie of  thee wordt ter plaatse gemaakt.

Er is geen lift aanwezig. Voor oudere gasten of gasten die fysiek iets mankeren worden eventueel de koffers naar hun kamer gebracht.

Huisdieren zijn met oog op hygiëne en eventuele allergieën van gasten niet toegestaan.

Parkeren bij het hotel is niet mogelijk omdat het hotel midden in het centrum staat. Op loopafstand van 5 minuten is er een parkeerterrein waar onbeperkt kan worden geparkeerd. Om op de parkeerplaatsen van Gemeente Texel te mogen parkeren, heb je een parkeervignet nodig of betaal je in de automaat. Het is mogelijk om dit vignet vooraf te verzorgen digitaal via Gemeente Texel.

Je kan ook proberen om je auto in de straten van de woonwijken te parkeren.

Fietsen parkeer je voor het hotel. Dit is een openbaar terrein. Voor gasten met elektrische fietsen zijn een aantal oplaadpunten gemaakt.

Waar bevindt zich Boutique Hotel De Smulpot op Texel?

Hotel De Smulpot bevindt zich aan een gezellig straatje in hartje Den Burg op Texel. Tegenover het hotel staat de grote historische Burghtkerk. Vlakbij het hotel is het marktplein “Groeneplaats”, waar vaak veel te doen is.

Den Burg is een gezellig stadje met veel restaurants en winkeltjes. Ook zijn er veel historische gebouwen te bewonderen.

Den Burg is de grootste plaats van Texel en ligt centraal op Texel. De Waddenzee is zo’n 4 kilometer van Den Burg vandaan en de afstand van Den Burg naar het Noordzeestrand is zo’n 7 kilometer. Ook het centrum van De Koog is zo’n 7 kilometer vanaf Hotel De Smulpot.

Hotel De Smulpot is een uitstekende uitvalsbasis om het hele eiland te verkennen.

Waar hotel De Smulpot op Texel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.