Hotel Het Uilenbos De Koog Texel

De hotelkamers van Hotel Het Uilenbos

Bij VVV Texel kun je kiezen uit verschillende kamers bij Hotel Het Uilenbos. Geen enkele kamer is gelijk. Let dus goed op bij het boeken of het een kleine of een ruime kamer betreft.

Alle kamers zijn voorzien van een minibar en een waterkoker. Koffie en thee is aanwezig en wordt iedere dag ook weer aangevuld.

De kamers zijn bovendien allemaal voorzien van een bureau, flatscreen-tv en een kledingkast. In het kluisje berg je je waardevolle spullen op.

Honden zijn welkom, maar niet in alle hotelkamers. Honden zijn sowieso niet toegestaan bij het ontbijt in de ontbijtzaal.

 • 1-persoonskamer (2**)

  Deze 1-persoonskamer is voorzien van een 1-persoonsbed en een televisie. De badkamer heeft een douche, wastafel en toilet. Boek deze kamer via VVV Texel.

 • 2-persoonskamer | douche/toilet  (2**)

  Deze knusse, kleine kamer is voorzien van twee 1-persoonsbedden en een televisie. De badkamer heeft een douche, wastafel en toilet. Boek deze kamer via VVV Texel.

 • 2-persoonskamer met terras | douche/toilet  (2**)

  Deze kleine kamer is voorzien van twee 1-persoons boxspringbedden en een televisie. De badkamer heeft een douche, wastafel en toilet. Deze kamer heeft een terras. Boek deze kamer via VVV Texel.

 • 2-persoonskamer met balkon | douche/toilet (2**)

  Deze kleine kamer is voorzien van twee 1-persoons boxspringbedden en een televisie. De badkamer heeft een douche, wastafel en toilet. Deze kamer heeft een balkon. Boek deze kamer via VVV Texel.

 • Boszicht | 2-persoonskamer | douche/toilet (2**)

  Deze knusse, kleine kamer met uitzicht op het bos is voorzien van twee 1-persoons boxspringbedden en een televisie. De badkamer heeft een douche, wastafel en toilet. Boek deze kamer via VVV Texel.

 • 4-persoons familiekamer met twee badkamers (3***)

  De ruime kamer is voorzien van vier 1-persoons boxspringbedden en twee televisies. Een minibar en koffie- en theefaciliteiten zijn aanwezig. De twee badkamers hebben elk een douche, wastafel en toilet. Boek deze kamer via VVV Texel.

 • Parterre kamer (3***)

  De kamer is voorzien van twee 1-persoons boxspringbedden en een televisie. Een minibar is aanwezig. De badkamer heeft een bad, douche, wastafel en toilet. Een kluisje en föhn zijn aanwezig. Er kan een kinderbed bijgezet worden. Boek deze kamer via VVV Texel

 • Terraskamer (3***)

  De ruime kamer is voorzien van twee 1-persoons boxspringbedden en een zitje met flatscreen-tv en wekkerradio. Een minibar is aanwezig. De badkamer heeft een bad of douche en toilet. De kamer heeft een terras. Een telefoon en kluisje zijn aanwezig. Er is een haardroger in de badkamer. Boek deze kamer via VVV Texel.

 • Zonder terras (3***)

  De kamer is voorzien van twee 1-persoons boxspringbedden en een zitje met flatscreen-tv en wekkerradio. Een minibar is aanwezig. De ruime badkamer heeft een bad/douche en toilet (douche in bad). Er is een haardroger in de badkamer. Boek deze kamer via VVV Texel.

 • Balkonkamer (3***)

  De kamer is voorzien van twee 1-persoons boxspringbedden en een zitje met flatscreen-tv en wekkerradio. Een minibar is aanwezig. De badkamer heeft een bad, douche en toilet. De kamer heeft een balkon op het zuiden. Een telefoon en kluisje zijn aanwezig. Boek deze kamer via VVV Texel.

 • Lammetjeskamer (3***)

  De Lammetjeskamer is gelegen op de begane grond, aan een kleine weide. De Lammetjeskamer is voorzien van twee 1-persoons boxspringbedden en een zitje met flatscreen tv-en wekkerradio. Een minibar en koffie- en theefaciliteiten zijn aanwezig. De badkamer heeft een douche en toilet. De kamer heeft een terras. Bijzonderheden: In de kleine weide lopen twee lammetjes waar moederschaap niet voor kan zorgen. U mag de lammetjes de fles geven. Je ontvangt de lammetjesfietsroute er gratis bij. Boek deze kamer via VVV Texel.

 • Whirlpool | 2-persoonskamer (3***)

  De suite ligt op de bovenverdieping en biedt uitzicht over het bos. De suite is voorzien van een rond 2-persoonsbed en een zitje met flatscreen-tv en dvd-speler. Een minibar is aanwezig. De badkamer heeft een 2-persoons whirlpool, stoomdouchecabine en toilet. Tevens is er een föhn. De kamer heeft een balkon. Boek deze kamer via VVV Texel.

 • Kamer Boszicht | 2-persoonskamer (3***)

  De ruime kamer, op de eerste verdieping, is voorzien van twee 1-persoons boxspringbedden en een zitje met flatscreen-tv en wekkerradio. Een minibar is aanwezig. De badkamer heeft een bad/douche en toilet (douche in bad). Boek deze kamer via VVV Texel.

 • 3-persoonskamer bad of douche (3***)

  De ruime 3-persoonskamer is voorzien van drie 1-persoons boxspringbedden en een zitje met flatscreen-tv. Een minibar is aanwezig. De badkamer heeft een bad, douche en toilet. Er is een haardroger in de badkamer. Boek deze kamer via VVV Texel.

 • 3-persoonskamer met terras (3***)

  Deze 3-persoonskamer ligt op de begane grond. De ruime kamer is voorzien van drie 1-persoons boxspringbedden en een zitje met tv en wekkerradio. Een minibar is aanwezig. De badkamer heeft een bad/douche (douche in bad) en toilet. Er is een haardroger in de badkamer. De kamer heeft een terras. Boek deze kamer via VVV Texel.

Faciliteiten Hotel Het Uilenbos

Het ontbijt vindt plaats in de ontbijtzaal. ‘s Avonds kan je in de knusse serre genieten van een kopje koffie of een drankje. Hotel Het Uilenbos heeft een sauna.

Er is een lift aanwezig om je naar de bovenverdieping te brengen. Zowel in het hotel als in de hotelkamers is WiFi gratis. TV kanalen ontvangt het hotel door middel van een schotelantenne.

Er is gratis parkeergelegenheid bij het hotel. Hotel het Uilenbos is een rookvrij hotel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.