Skip to content
Bed and Breakfast Pension Ruysduyne De Koog Texel

Reviews over Bed and Breakfast op Texel

Op deze pagina link je naar reviews over Bed and Breakfast op Texel. Ben je op zoek naar een prettige Bed and Breakfast op Texel? Op Texel zijn vele Bed and Breakfast te vinden. Ben je op zoek naar luxe of juist naar knus en authentiek? Is rust en ruimte erg belangrijk voor je of ben je juist op zoek naar drukte en gezelligheid? Voor iedereen is er wel een Bed and Breakfast te vinden waar je je prettig bij voelt. We helpen je me zoeken naar de juiste Bed and Breakfast.

Bed and Breakfast in de dorpen van Texel

Den Burg is de hoofdplaats van Texel en bevindt zich centraal op Texel. In Den Burg zijn alle voorzieningen aanwezig, zoals restaurants en zwembad. De winkelstraat in Den Burg is vergelijkbaar als een winkelstraat op het vaste land. De VVV en medische voorzieningen zijn ook te vinden in Den Burg.

De Koog is een bruisende toeristische badplaats met ook vele voorzieningen. Het strand is echt op loopafstand en het is altijd tot laat in de avond gezellig op de vele terrasjes in de Dorpsstraat.

De Cocksdorp is het noordelijkste dorp van Texel wat dichtbij de vuurtoren ligt. Om in De Cocksdorp te komen rijd je eerst door het Eierlandse polderlandschap met uitgestrekte landerijen.

Oosterend is een klein rustig dorpje aan de oostkant van Texel. Wie van rust en ruimte houdt, zal zich zeker prettig voelen in Oosterend.

Ook De Waal is een klein, rustig dorpje met weinig voorzieningen. De Waal ligt net buiten Den Burg waar wel alle voorzieningen zijn.

Oudeschild is een prachtig klein historisch vissersdorpje met langs de Waddendijk authentieke, schilderachtige huisjes. Ook hier vind je rust en ruimte.

Het zuidelijkste dorp is Den Hoorn. Den Hoorn heeft ook een rijke historie en heeft ook vele authentieke panden. Het dorp is niet heel erg groot, maar je vind er wel alles wat je nodig hebt. Ook hier is rust en ruimte. Je bent vanaf Den Hoorn zo in de duinen op weg naar het strand.

Houd je van een bosrijk gebied? Tussen De Koog en Den Hoorn is een groot bosgebied wat ook wel het Dennenbos wordt genoemd. Door het bos lopen vele wandelpaden en ook fietspaden. Achter het Dennenbos begint het duingebied.

Rust en ruimte vind je in het Eierlandse Polderlandschap. Eierland is de naam van het noordelijke deel van Texel. Hier vind je uitgestrekte landerijen met grote boerderijen.

Bed and Breakfast in of nabij De Koog op Texel

De Koog is een toeristische badplaats waar het bruist van de gezelligheid. Het strand is vaak op loopafstand. Maar ook ben je in De Koog dichtbij het bos en de duinen. De Koog ligt centraal op Texel, zodat je elke dag gemakkelijk een kant op kan om het eiland te verkennen. Je fietst vanaf De Koog door de duinen naar noordelijke dorp De Cocksdorp of naar het zuiden, naar Den Hoorn. Of je fietst door het polderlandschap op weg naar de Waddenzeekust.

Tegen de avond ga je op zoek naar een restaurant in de dorpsstraat van De Koog. De Dorpsstraat heeft veel verschillende restaurants met terrasjes waar je tot laat in de avond geniet van de gezelligheid. Uit de cafés klinkt vrolijke muziek.

In de dorpskern maar buiten het centrum vind je vele Bed and Breakfast. Zo vind je in een rustige wijk aan de zuidkant van De Koog B&B Orchidee, die twee kamers verhuurt. Ook vind je daar aan de voet van de duinen B&B of Pension Ruysduyne die vier kamers verhuurt.

Een andere rustige wijk aan de noordkant van De Koog bevindt zich o.a. B&B Enjoy met op de eerste etage twee kamers. B&B At Home heeft op de tweede etage een zolderkamer met een mooi uitzicht over De Koog.

Vlakbij het centrum van De Koog ligt B&B Zeebries en heeft twee prachtige kamers. B&B De Stormvogel heeft twee kamers en een mooi uitzicht over bos.

B&B De ruige Hoogte ligt buiten het centrum maar wel op loopafstand van De Koog. Dit is een B&B waar je ook kan paardrijden als je tenminste een ervaren ruiter bent. De ruige Hoogte verhuurt twee kamers die zich op de bovenverdieping van het huis bevinden.

Houd je van authentiek, dan moet je zeker bij B&B Zon en Vrijheid logeren. Zon en Vrijheid verhuurt twee kamers in een prachtige authentiek pand aan de Pontweg tussen Den Burg en De Koog. B&B Zon en Vrijheid is meer landelijk gelegen.

Bed and Breakfast in of nabij Den Burg op Texel

Den Burg is de hoofdplaats van Texel waar je alle voorzieningen voorhanden hebt.

Aan de rand van het centrum van Den Burg bevindt zich B&B De Oude Pastorie. Deze B&B heeft 3 kamers die prachtig stijlvol en modern zijn ingericht. Op de tweede etage heb je aan twee kanten uitzicht over Den Burg.

In een nieuwbouwwijk vind je B&B Buytengors. De 3 kamers bevinden zich op de eerste verdieping. Het centrum van Den Burg is op een afstand van 500 meter. Het is een mooie nette B&B met een tuin.

Bed and Breakfast in of nabij De Cocksdorp op Texel

In een rustige straat in De Cocksdorp bevindt zich B&B ‘t Kraaiennest. Deze B&B heeft een luxe modern ingerichte kamer met eigen badkamer.

B&B Smederij bevindt zich in een oud historisch pand. Hier was vroeger de Smederij van De Cocksdorp. Nu is het een B&B met 5 gastenverblijven die prachtig zijn ingericht. Je vindt in elke kamer authentieke elementen terug.

Bed and Breakfast in of nabij Oosterend op Texel

Wie van rust en ruimte houdt, is in Oosterend perfect op zijn plaats. B&B Logies21 ligt aan een rustige straat aan de rand van het dorp. Oosterend is een gezellig klein dorpje met een paar restaurants en winkels. De Waddenzee is niet ver van het dorp verwijderd. Op de dijk heb je een prachtig uitzicht.

Bed and Breakfast in of nabij Oudeschild op Texel

B&B Pastorie Stella Marie ligt aan de rand van het schilderachtige vissersdorpje Oudeschild. De oude pastorie is volledig gerenoveerd met behoud van ziel, sfeer en karakter. Houd je van rust, ruimte en een weids uitzicht zee en landerijen? Dan is deze B&B zeker een aanrader. Deze B&B heeft drie stijlvolle gastenverblijven.

B&B Paal 21 bevindt zich vlakbij de haven van Oudeschild. Deze B&B heeft 3 mooie kamers op de eerste verdieping. Ook is er een tuinpaviljoen waar je met meerdere mensen kunt zitten. In de tuin zijn meerdere zitjes.

Bed and Breakfast in of nabij Den Hoorn op Texel

Net buiten de dorpskern van Den Hoorn staat een mooie stolpboerderij waarin B&B Le Commandeur is gevestigd. Luxe boutique B&B Le Commandeur heeft 4 gastenverblijven die stijlvol zijn ingericht. Bovendien heeft elke kamer een eigen badkamer met een infrarood Sauna.

In het dorp Den Hoorn bevindt zich B&B Klif 1 met 4 mooie kamers. De eigenaren zijn zeer gastvrij. Je voelt je er al gauw thuis bij B&B Klif 1.

Reviews over Bed and Breakfast op Texel