Hotelkamer

Reviews en informatie over hotels op Texel

Op deze pagina link je naar reviews over hotels op Texel. Ben je op zoek naar een hotel op Texel? Uiteraard wil je graag een goed hotel boeken om je vakantie of korte verblijf te laten slagen. Het hotel is daar een belangrijk onderdeel van. In elk dorpskern en buiten de dorpskernen op Texel zijn hotels te vinden.

Nu kan het hotel perfect zijn, maar het is niet de locatie waar je blij van wordt. Het is maar net wat je zoek. Op Texel is altijd wel een hotel te vinden die je aanspreekt. We helpen je zoeken naar het juiste hotel.

Ben je op zoek naar een luxe 4-sterrenhotel met stijlvolle en moderne inrichting? Moet zich in de badkamer van je hotelkamer een sauna bevinden? Of in ieder geval een wellnessruimte in het hotel.

Ben je tevreden met een hotelkamer in een hotel met wat minder sterren? Een hotel met minder sterren kan net zo gezellig zijn, dan een groot hotel met alle luxe. Vaak is de eigenaar van een kleinschalig hotel meer betrokken bij het hotel, zodat je vriendelijk begroet wordt door de eigenaar. En vaak is het personeel ook erg behulpzaam met het vinden van tips en oplossingen.

Hotels in de dorpen van Texel

In de dorpskern en buiten de dorpskern van De Koog vindt je de meeste hotels op Texel. De Koog is de bruisende toeristische badplaats van De Koog. Het is daar vaak tot in de late uurtjes gezellig op de terrasjes van de restaurants en cafés.

Midden in het drukke centrum ligt Hotel Tesselhof. Dit is een 3-sterrenhotel met een eigen restaurant. Ook midden in de drukke Dorpsstraat van Texel staat bevindt zich Fletcher Hotel De Cooghen. Ook dit het heeft een eigen restaurant.

4-sterrenhotels in De Koog

De Koog heeft drie 4-sterrenhotels, namelijk Grand Hotel Opduin wat zich aan de voet van de duinen bevindt. Hotel Greenside ligt naast het Landal Beach Park Texel. Dan heb je nog Hotel Kogerstaete wat aan je linkerhand ligt als je De Koog vanaf Den Burg binnenrijdt. Deze 4-sterrenhotels staan in de dorpskern, maar niet in het centrum van De Koog. Het centrum van De Koog is wel op loopafstand.

3-sterrenhotels in De Koog

Dan heeft De Koog nog een aantal 3-sterrenhotels in de bebouwde kom, maar ook niet in het drukke centrum. Zo heb je aan je rechterhand als je De Koog binnenrijdt Boutique Hotel De Zwaluw. Even verderop vlakbij de Dorpsstraat ligt Strandplevier Suites Texel. Dit zijn hotelappartementen waar geen kookgelegenheid is. Eerder hoorde Strandplevier Suites Texel bij Roompot Vakanties.

Aan de noordkant van de Dorpsstraat, maar wel in een redelijk rustige straat liggen de 3-sterrenhotels Hotel Zeerust met schuin daar tegenover Hotel De Branding.

3-sterrenhotel net buiten De Koog

Ten zuiden van De Koog buiten de dorpskern ligt een groot recreatiegebied met vele vakantieparken. Zo heb je daar ook een aantal hotels, zoals het 3-sterrenhotel Hotel Boschrand en daar tegenover staat het Landgoed Hotel Tatenhove. Even verder naar het zuiden bevindt zich aan de rand van het dennenbos Hotel De Pelikaan.

Wil je een kamer met uitzicht over de zee? Dat kan op Texel!!! Strandhotel Noordzee ligt bovenop een duin direct aan zee. Strandhotel Noordzee is een 3-sterrenhotel.

Ben je op zoek naar nog meer hotels, kijk dan op https://waddeneilandeninfo.nl/overzicht-hotels-op-texel-reviews-en-reserveren/